فتوشاپ

نحوه بستن تصاویر در فتوشاپ

 

 

 

در این مجموعه آموزش آموزش ورود تصاویر به فتوشاپ ، ما یاد گرفته ایم که چگونه فتوشاپ را به عنوان ویرایشگر پیش فرض تصویر هم برای ویندوز و هم برای Mac تنظیم کنیم. ما یاد گرفتیم که چگونه تصاویر را با استفاده از صفحه شروع فتوشاپ باز کنیم و چگونه از Adobe Bridge تصاویر را در فتوشاپ باز کنیم. ما حتی نحوه باز کردن تصاویر در پلاگین ویرایش تصویر Photoshop ، Camera Raw را نیز بررسی کرده ایم ، قبل از اینکه آنها را به فتوشاپ منتقل کنیم.

بدیهی است دانستن اینکه چگونه تصاویر خود را وارد فتوشاپ کنیم بسیار مهم است. اما دانستن اینکه چگونه می توان آن تصاویر را بست که کارمان تمام شد نیز همین است. در این آموزش سریع ، ما می آموزیم که چگونه یک تصویر را ببندیم ، و چگونه چندین عکس را همزمان ببندیم. ما می خواهیم وقتی می خواهیم تصویری را با تغییرات ذخیره نشده ببندیم ، چه اتفاقی می افتد. و در آخر ، ما می آموزیم که چگونه یک تصویر را ببندیم و به Adobe Bridge برگردیم.

نحوه بستن یک تصویر واحد

در اینجا می بینیم که در حال حاضر یک تصویر واحد در فتوشاپ باز کرده ام:

 

 

برای بستن یک تصویر ، به منوی File در نوار منو در بالای صفحه بروید و بستن را انتخاب کنید. همچنین می توانید از میانبر صفحه کلید Ctrl + W (Win) / Command + W (Mac) استفاده کنید:

 

 

روش دیگر برای بستن یک تصویر واحد ، کلیک کردن روی نماد کوچک “x” در برگه سند است. در رایانه شخصی Windows ، “x” در انتهای سمت راست برگه قرار دارد. در Mac (چیزی که من اینجا استفاده می کنم) ، در سمت چپ است:

 

 

چگونه چندین تصویر را بطور همزمان ببندیم

اگر دو یا چند تصویر در فتوشاپ باز دارید و باید همه آنها را ببندید ، می توانید هر تصویر را یکجا ببندید. یا می توانید همه تصاویر باز خود را بطور همزمان ببندید. برای بستن همه تصاویر باز ، به منوی File بروید و بستن همه را انتخاب کنید. همچنین یک میانبر صفحه کلید مفید وجود دارد ، Ctrl + Alt + W (Win) / Command + Option + W (Mac):

 

 

بستن یک تصویر با ذخیره نشده تغییر کرده است

اگر یک ستاره کوچک بعد از نام فایل و سایر اطلاعات در برگه سند مشاهده کردید ، به این معنی است که شما یک یا چند ویرایش در تصویر خود انجام داده اید و هنوز کار خود را ذخیره نکرده اید:

 

 

برای بستن تصویری که تغییرات ذخیره نشده دارد ، به منوی File بروید و بستن را انتخاب کنید یا روی نماد “x” در برگه سند کلیک کنید. فتوشاپ قبل از بستن تصویر از شما می پرسد که آیا می خواهید کار خود را ذخیره کنید.

در رایانه شخصی Windows ، گزینه های شما Yes برای ذخیره ، No برای عدم ذخیره یا لغو برای فرار از روند بسته شدن و بازگشت به تصویر شما خواهد بود. در Mac ، گزینه های شما ذخیره ، ذخیره یا لغو نیست:

 

 

یک نکته بسیار مهم که باید از آن آگاه باشید این است که اگر No (Win) / Don’t Save (Mac) را انتخاب کنید ، فتوشاپ همچنان تصویر شما را می بندد. اما از آنجا که کار خود را ذخیره نکرده اید ، هر ویرایشی که انجام داده اید برای همیشه از بین می رود. اگر می خواهید روند بسته شدن را لغو کرده و به تصویر خود بازگردید ، به جای آن لغو را انتخاب کنید.

چندین تصویر را با تغییرات ذخیره نشده ببندید

اگر در فتوشاپ دو یا چند تصویر باز دارید که دارای تغییرات ذخیره نشده هستند ، می توانید با رفتن به منوی File و انتخاب Close All ، همه آنها را یک باره ببندید. قبل از بستن اولین تصویر شما ، فتوشاپ از شما می پرسد که آیا می خواهید کار خود را ذخیره کنید. گزینه های مشابهی را برای انتخاب خواهید دید (بله ، خیر یا لغو در رایانه شخصی Windows یا ذخیره ، ذخیره نکنید یا لغو در Mac).

اگر می خواهید برای همه تصاویر در حال بستن ، همان انتخاب اعمال شود ، گزینه “اعمال برای همه” را انتخاب کنید ، سپس انتخاب خود را انجام دهید:

 

 

نحوه بستن تصویر و بازگشت به Adobe Bridge

سرانجام ، اگر از Adobe Bridge برای انتخاب و باز کردن تصاویر خود در فتوشاپ استفاده می کنید ، می توانید با بالا رفتن از منوی File در فتوشاپ و انتخاب Close و Go to Bridge ، یک تصویر را ببندید و به Bridge برگردید:

 

 

با این کار تصویر بسته می شود و شما را به Adobe Bridge می فرستد که می توانید تصویر بعدی را که می خواهید در فتوشاپ باز کنید انتخاب کنید:

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا