مقدماتی فتوشاپ

نحوه تنظیم مجدد تنظیمات فتوشاپ

 

 

 

آیا نسخه شما از فتوشاپ عجیب است؟ پانل ها یا موارد منو ناپدید می شوند؟ بد رفتاری ابزارها؟ به احتمال زیاد ، مشکل این است که پرونده تنظیمات فتوشاپ شما خراب شده است. منظور من از دریافت رشوه از شرکای تجاری سایه دار نیست (یا حداقل ما کسی را پیدا نکرده ایم که بخواهد صحبت کند). این بدان معنی است که پرونده Preferences آسیب دیده و اطلاعات داخل آن بهم ریخته است.

پرونده Preferences جایی است که فتوشاپ بسیاری از تنظیمات عملکرد خود را در آن ذخیره می کند. تنظیمات صفحه نمایش و رابط کاربری ، تنظیمات ابزار ، گزینه های مدیریت پرونده و ذخیره فایل ، تنظیمات نوع ، تنظیمات دیسک خراش ، گزینه های پلاگین و موارد دیگر وجود دارد. ما در آموزش قبلی این مجموعه ، گزینه های ضروری فتوشاپ برای مبتدیان ، برخی از گزینه های مهم را بررسی کردیم. هر بار که از Photoshop خارج می شویم ، پرونده Preferences دوباره نوشته می شود. متأسفانه ، هر بار که پرونده ای را دوباره می نویسیم ، این احتمال وجود دارد که مشکلی پیش بیاید. اگر به طور اتفاقی آن پرونده پرونده تنظیمات شما باشد ، آن وقت است که فتوشاپ شروع به کار می کند.

خوشبختانه ، راهی آسان برای بازگرداندن تنظیمات برگزیده Photoshop به پیش فرض های آنها وجود دارد. در واقع ، از Photoshop CC 2015 ، دو روش آسان برای انجام آن وجود دارد. در این آموزش ، ما هر دو روش را یاد خواهیم گرفت. ما با روش اصلی که با هر نسخه از فتوشاپ کار می کند شروع خواهیم کرد. سپس ، گویی که این روش به اندازه کافی آسان نیست ، ما به یک روش ساده تر برای بازنشانی فایل Preferences با استفاده از یک گزینه کاملاً جدید در Photoshop CC (Creative Cloud) خواهیم پرداخت.

یک کلمه احتیاط

قبل از شروع ، توجه داشته باشید که بازنشانی پرونده تنظیمات Photoshop چیزی بیش از موارد برگزیده تنظیم مجدد خواهد شد. همچنین می توانید تنظیمات رنگ و همچنین میانبرهای صفحه کلید سفارشی یا فضای کاری که ایجاد کرده اید را بازنشانی کنید. اگر می خواهید این موارد را نگه دارید ، قبل از ادامه مطمئن شوید که آنها را ذخیره کرده اید (با استفاده از کادرهای گفتگوی مربوطه).

 

نحوه بازنشانی تنظیمات ترجیحی فتوشاپ (همه نسخه ها)

 

مرحله 1: ترک فتوشاپ

بیایید نحوه تنظیم مجدد تنظیمات ترجیحات فتوشاپ را با استفاده از روشی که با همه نسخه های فتوشاپ کار می کند ، بررسی کنیم. ابتدا فتوشاپ را ترک کنید. در رایانه شخصی ویندوز ، به منوی File در نوار منو در بالای صفحه بروید و گزینه Exit را انتخاب کنید. در Mac ، به منوی Photoshop در نوار منو بروید و گزینه Quit Photoshop را انتخاب کنید:

 

 

مرحله 2: هنگام فشار دادن میانبر صفحه کلید ، فتوشاپ را دوباره راه اندازی کنید

با بسته شدن فتوشاپ ، کلیدهای Shift + Ctrl + Alt (Win) / Shift + Command + Option (Mac) را بر روی صفحه کلید فشار داده و نگه دارید و فتوشاپ را به روال عادی خود دوباره راه اندازی کنید.

مرحله 3: پرونده تنظیمات فتوشاپ را حذف کنید

درست قبل از باز شدن فتوشاپ ، پیامی ظاهر می شود که آیا می خواهید فایل تنظیمات Adobe Photoshop را حذف کنید؟ این پرونده تنظیمات برگزیده شماست. بله را انتخاب کنید سپس فتوشاپ با تمام تنظیمات برگزیده شما در تنظیمات اصلی و پیش فرض باز خواهد شد:

 

 

تنظیمات برگزیده Photoshop را در Photoshop CC بازنشانی کنید

در مرحله بعدی ، بیایید یاد بگیریم که چگونه تنظیمات ترجیحات فتوشاپ را با استفاده از یک روش جدید در فتوشاپ CC تنظیم مجدد کنیم. شما باید از Photoshop CC استفاده کنید و می خواهید از به روز بودن نسخه خود اطمینان حاصل کنید.

مرحله 1: جعبه گفتگوی تنظیمات را باز کنید

در Photoshop CC ، Adobe گزینه جدیدی برای بازنشانی تنظیمات برگزیده اضافه کرده است. این گزینه در کادر گفتگوی Preferences یافت می شود. برای باز کردن کادر گفتگو ، در رایانه شخصی ویندوز ، به منوی ویرایش در بالای صفحه بروید ، تنظیمات را انتخاب کنید ، و سپس گزینه عمومی را انتخاب کنید در Mac ، به منوی Photoshop CC بروید ، تنظیمات را انتخاب کنید ، سپس گزینه General را انتخاب کنید:

 

 

مرحله 2: “بازنشانی تنظیمات برگزیده در هنگام ترک” را انتخاب کنید

با این کار کادر گفتگوی تنظیمات روی گزینه های عمومی باز می شود. در اینجا ، گزینه جدید Reset Preferences On Quit را پیدا خواهید کرد. برای انتخاب آن روی آن کلیک کنید:

 

 

مرحله 3: برای حذف تنظیمات برگزیده هنگام ترک “ین” را انتخاب کنید

از شما س askedال خواهد شد که آیا مطمئن هستید که می خواهید تنظیمات را هنگام ترک فتوشاپ بازنشانی کنید. تأیید را کلیک کنید:

 

 

مرحله 4: بستن و راه اندازی مجدد فتوشاپ

با رفتن به File> Exit (Win) / Photoshop> Quit Photoshop CC (Mac) از Photoshop خارج شوید. دفعه بعدی که فتوشاپ CC را باز کنید ، با بازگرداندن تنظیمات برگزیده به پیش فرض های آن ، فتوشاپ شروع می شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا